“Hallo!

Mijn naam is Kevin Hannisse en momenteel ben ik student aan de Hogeschool Utrecht. Ik studeer HBO-ICT met als afstudeerrichting Cyber Security &Cloud. Ik heb stage gelopen bij LinProfs en wil je graag vertellen wat mijn werkzaamheden waren gedurende stageperiode.

Misschien heb je het wel gehoord: ‘Automation is de toekomst’. Daarom zocht LinProfs een manier op het updateproces te automatiseren bij hun klanten en eigen infrastructuur. Het zorgt voor schaalbaarheid en een manier om meer focus te kunnen leggen op ‘Managed Security Services’.

De stageopdracht was concreet. Ik wist immers wat er moest gebeuren, dus de uitdaging zat voornamelijk in de koppeling tussen alle verschillende technische omgevingen. Na veel testen heb ik dit op een zo generiek mogelijke manier kunnen configureren en uiteraard ook op de meest veilige manier.

LinProfs gebruikt momenteel al een aantal maanden het automatiseringproces voor het updaten, wat hen in staat brengt om de werkdruk onder de werknemers te verminderen en meer focus te leggen op Managed Security Services.”

Comments are closed

NL