In Control met het Hybrid Cloud Management Platform

LinProfs is expert in Hybrid Cloud Solutions en begeleiden onze klanten bij de migratie naar de Cloud. We ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren virtuele infrastructuur met zo min mogelijk lokale hardware. Daarbij maken we gebruiken van standaardoplossingen die we, afhankelijk van uw wensen, omzetten naar een “tailormade” IT-infrastructuur. We bieden Virtual Private Servers aan voor kleinere bedrijven, Private Cloud wanneer privacy belangrijk is of specifieke toepassingen nodig zijn. Public Cloud oplossingen passen we toe als flexibiliteit nodig is of wanneer men gebruik wil maken van het innovatieve vermogen van de Public Cloud. Onze Public Cloud Partners zijn Amazon Web Services en Microsoft Azure. Indien gewenst werken wij ook met de Public Cloud oplossingen van Google. De Hybrid Cloud Solutions van LinProfs zijn afgestemd op de wensen van de klant: standaard oplossingen met een klant-specifieke implementatie.

Met de mix van de bestaande on-premise IT-omgeving en de private en public Cloud is het belangrijk dat men overzicht houdt. Het beheer en de implementaties van nieuwe virtuele servers en software moet vanuit één centraal punt kunnen plaatsvinden.

Hiervoor heeft LinProfs het Hybrid Cloud Management Platform ontwikkeld. Het op Red Hat technologie (Red Hat CloudForms en Red Hat Ansible) gebaseerde management platform kan de bestaande IT-infrastructuur en de nieuwe private of public Cloud infrastructuur simpel en effectief deployen en beheren. Langdurige implementaties zijn hierdoor verleden tijd, het bedrijf wordt wendbaar en flexibel en zorgt voor een hoge beschikbaarheid van de IT-omgeving.

In de migratie fase speelt dit platform een prominente rol. Met behulp van het Hybrid Cloud Management Platform kan een groot deel van de migratie geautomatiseerd worden. Hierdoor zijn we in staat om een migratie naar de Cloud snel en effectief uitvoeren, waardoor de kosten van een dergelijke migratie beperkt blijven.

  • Voordelen van het HCMP
  • Centraal management van de public, private en on-premise infrastructuur
  • Security by design en zero-maintenance architectuur
  • Sterk gereduceerde time-to-market door geautomatiseerde processen
  • Gebaseerd op bewezen, enterprise-ready technologie van Red Hat en AWS
  • De klant blijf in controle!

Kijk here voor meer Informatie over Red Hat CloudForms.
En kijk here voor meer informatie over Red Hat Ansible.

Bel ons, mail ons via info@linprofs.com of 088-2041000 of kijk voor meer informatie verder op de website!

We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten.