Linux & Red Hat Consultancy

Linux is het meest gebruikte besturingssysteem voor servers. Circa 60% van de servers in datacenters draait op Linux. En afgezien van de Microsoft Azure is 99% van alle cloud-servers gebaseerd op Linux.

LinProfs ondersteunt de volgende producten van Red Hat. Red Hat is met een marktaandeel van 60% de grootste leverancier van commerciële Linux. Ubuntu is de op één na grootste met 25%. Red Hat vertrouwt voor een belangrijk gedeelte de werkzaamheden voor implementatie en support toe aan haar leveranciers. Ongeveer 2/3 van deze werkzaamheden wordt door gecertificeerde partners gedaan en LinProfs is trots op om daar deel uit van te mogen maken.

Linux Consultancy

LinProfs levert consultancy op het gebied van Linux in het algemeen en Red Hat in het bijzonder. Servers worden remote beheerd en indien noodzakelijk wordt ondersteuning in het datacentrum geregeld.

Red Hat Data Center Infrastructure

Red Hat Enterprise Linux is de officiële ondersteunde versie van CentOS. Dit is de basis waarop alle andere Red Hat producten draaien. RH Enterprise Virtualisation is een…

Red Hat Ansible

De meeste automation produkten zijn over het algemeen complex en vergen de nodige expertise. Ansible is dat niet. Het is eenvoudig, agentless en door iedereen te gebruiken. Met het gebruik van Yaml….

Bel ons, mail ons via info@linprofs.com of 088-2041000 of kijk voor meer informatie verder op de website!

We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten.