Managed IT Services

Het LinProfs Managed IT Services Support Model (MITS) is gericht op volledige ondersteuning van de dagelijkse IT-operatie. Dit leidt tot een complete “ontzorging” van de IT voor de klanten van LinProfs. Voor elke klant wordt specifiek bekeken wat de wensen en eisen zijn, zodat steeds weer voor de beste oplossing gekozen kan worden. Door jarenlange ervaring binnen zowel profit als non-profit organisaties zijn de medewerkers van LinProfs in staat de klant te helpen bij het maken van de beste keuzes. Gezien de snelle technologische ontwikkelingen zal in de meeste gevallen worden gekozen voor een oplossing voorde duur van 3-5 jaar. De ervaring leert er na deze periode weer veel nieuwe mogelijkheden op de markt zijn waardoor kosten kunnen worden bespaard of nieuwe functionaliteit kan worden toegepast. In de visie van LinProfs is het erg belangrijk dat haar klanten mee kunnen gaan in de mogelijkheden, zonder zich zorgen te hoeven maken over de techniek.

LinProfs is een groot voorstander van transparantie en onafhankelijkheid van dienstverleners om zgn. “vendor lock-in” te voorkomen. Bij de selectie van de beste oplossing zal hiermee rekening worden gehouden, in overleg met de klant. Daarnaast wordt altijd gekeken naar kosten-efficiëntie en mogelijke alternatieven. LinProfs is specialist op het gebied van Open Source en is met deze ervaring in staat om te beoordelen of goedkope, alternatieve oplossingen beschikbaar zijn voor de specifieke wensen van de klanten. LinProfs heeft de beschikking over een team van betrokken medewerkers die zijn gespecialiseerd in onderhoud en support.

LinProfs zal bij de uitvoering van haar werkzaamheden zoveel mogelijk volgens de geldende standaarden, zoals ITIL V3 voor onderhoud en support, ISO-27001 voor gegevens beveiliging en de ISO-25010 normering voor software development.

Bel ons, mail ons via info@linprofs.com of 088-2041000 of kijk voor meer informatie verder op de website!

We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten.