Missie en doelstelling

Our mission is to make our customers more aware of the possibilities of Linux and Open Source.

Door middel van Linux en Open Source leveren we een structurele bijdrage aan het duurzame succes van onze klanten.

Kenwaarden LinProfs

Vertrouwen
LinProfs is er van overtuigd dat duurzaam succes alleen te behalen is, als er wederzijds vertrouwen is. We voelen de volle verantwoordelijkheid voor de activiteiten die we uitvoeren. We komen onze afspraken na, lossen de problemen op en we streven naar de perfecte oplossing.

Aandacht
We geven aandacht aan onze klanten en medewerkers. We zijn nieuwsgierig, luisteren naar wat de ander te zeggen heeft en zijn altijd geïnteresseerd in het verhaal “er achter”: wat drijft onze klanten en medewerkers? Wat is jouw succes?

Leren, leren, leren
LinProfs is een kennisintensief bedrijf. Dit betekent dat onze medewerkers constant bijleren. Elke keer weer nieuwe kennis opdoen en de nieuwste ontwikkelingen uitproberen, zodat we de juiste adviezen kunnen bieden. Maar ook leren we elke keer van onze klanten. We willen onze klanten transparante keuzes bieden, waardoor ze zelf de beste keuze kunnen maken.

Duurzaamheid
LinProfs biedt duurzame oplossingen. Stabiel, efficiënt, veilig. Maar met duurzaamheid bedoelen we ook: een duurzame relatie met onze klanten en medewerkers. We geloven dat we alleen de beste oplossing kunnen bieden als we onze klanten door-en-door kennen. En we kunnen alleen een goede werkgever zijn als we onze medewerkers door-en-door kennen.

LinProfs: samen zorgen we voor duurzaam succes!