Red Hat Data Center Infrastructure

1. RHEL
Red Hat Enterprise Linux is de officiƫle ondersteunde versie van CentOS. Dit is de basis waarop alle andere Red Hat producten draaien.
Zie https://www.redhat.com/en/technologies/linux-platforms/enterprise-linux

2. RHEV + Satellite
RH Enterprise Virtualisation is een server virtualisatie techniek gebaseerd op KVM. Concurrenten zijn bijvoorbeeld VmWare en Hyper-V.
Zie voor meer informatie https://www.redhat.com/en/technologies/virtualization/enterprise-virtualization

Red Hat Satellite is het product voor het managen van de verschillende Red Hat producten. Het is een wijd verbreid product wat o.a. door de ABNAmro en IBM wordt gebruikt.

Zie: https://www.redhat.com/en/technologies/linux-platforms/satellite

3. Gluster + Ceph
Gluster en Ceph zijn Software Defined Storage Solutions (SDSS) van Red Hat voor block, file en image storage. Gluster en Ceph zijn bedoeld voor grote storage omgevingen vanaf ongeveer 50TB. Deze storage oplossingen zijn bijzonder stabiel en zeer kosten efficiƫnt, maar zijn minder geschikt voor hoog-performante, transactionele omgevingen. Gartner onderzoek wijst uit dat implementatie leidt tot gemiddeld 50% kostenreductie met een ROI van 9 maanden. Ongeveer 60% van de Linux cloud oplossingen draait op Ceph. Onlangs is het Nationale Archief op Gluster overgezet. Klik op de volgende links voor meer informatie.

https://www.redhat.com/en/technologies/storage/gluster
https://www.redhat.com/en/technologies/storage/ceph

Daarnaast kan op verzoek ondersteuning worden geboden bij de implementatie van of het onderhoud op de volgende cloud producten van Red Hat.

Bel ons, mail ons via info@linprofs.com of 088-2041000 of kijk voor meer informatie verder op de website!

We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten.