SECURE YOUR IT! Stay in control with our Linux, Hybrid Cloud and Cyber Security Solutions!

ISO en NEN

LinProfs heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken we altijd volgens de Extended ISO-9126 normering. Deze normering gaat uit van een aantal hoofd- en kwaliteitseigenschappen. Zie onderstaande figuur.

figuur1

Daarnaast zijn we bezig met het doorvoeren van de procedures volgens de NEN 4400-1 certificering. Deze NEN certificering is bedoeld als ondersteuning van de bedrijfsprocessen, waarbij met name de administratieve processen (personeel, financieel, loon) worden beschreven. De NEN is specifiek bedoeld om de verantwoording van LinProfs als uitleenbureau te specificeren. Volgens plan willen we in de tweede helft van 2016 het certificaat behalen.

Tot slot zijn we bezig met de ISO-27001 certificering. Dit is een uitgebreide procedure voor Informatie Beveiliging (IB). Het vergt veel tijd om alle procedures te omschrijven. In principe werken we al volgens deze richtlijnen, alleen moet dit nog verder worden vastgelegd in het Handboek IB, wat de basis vormt voor de uiteindelijke certificering. We willen eind 2016/begin 2017 dit certificaat behalen.