q

Mijn naam is Huub Kool en ik ben een student aan de Hogeschool Utrecht. Ik zit in mijn derde jaar, dit betekent dat ik een stageopdracht moest doen. Ik heb besloten om deze opdracht bij LinProfs B.V. te doen.

Om hun klanten te helpen met vragen, service-aanvragen of incidenten, gebruikt LinProfs OSticket software. De langgekoesterde wens is om deze software te vervangen door Jira Service Desk.

Voor de tijdsregistratie van de werknemers van LinProfs, wordt OrangeHRM gebruikt. Mijn opdracht is om het ticketsysteem en het tijdsregistratiesysteem, te migreren naar Jira. Maar de vraag is nu, waarom wil LinProfs dit?

Het ticketproces is op dit moment niet in lijn met de ITIL standaarden. Jira kan deze processen toevoegen waardoor LinProfs de tickets volgens de ITIL stappen kan gaan afhandelen.

De tijdsregistratie met OrangeHRM is niet accuraat. In de Jira oplossing, wordt dit veel specifieker en inzichtelijker omdat er per issue kan worden gelogd.

Om deze migratie voor elkaar te krijgen, moeten er interviews worden afgelegd om de wensen en eisen van LinProfs duidelijk te maken. Nadat dit alles op papier staat, kan de configuratie van de nieuwe servicedesk en de tijdsregistratie functie gestart worden.

Comments are closed

NL