Over LinProfs

LinProfs is opgericht in 2007 in Nederland. LinProfs bouwt en beheert Secure Open Hybrid Cloud Solutions voor lagere kosten, hoge beschikbaarheid en een veilige, snelle en wendbare infrastructuur.

Wij vinden dat applicaties overal moeten kunnen draaien. Het implementeren van een Open Cloud Strategie zal u in staat stellen om uw applicaties op meerdere platformen te draaien – van bare metal tot virtuele machines (VM’s), edge computing, private en/of public clouds – zonder dat u apps hoeft te herbouwen, mensen hoeft te herscholen of aparte omgevingen hoeft te onderhouden.

Daarom leveren wij best-in-breed oplossingen die altijd en overal kunnen draaien. De Open Hybrid Cloud is de aanbevolen strategie om een wendbaar applicatielandschap te leveren met de snelheid, stabiliteit en schaalbaarheid die nodig zijn voor digitale bedrijfstransformatie.

Missie

Onze missie is om onze klanten meer bewust te maken van de mogelijkheden van Linux en Open Source. Met Linux en Open Source leveren wij een structurele bijdrage aan het duurzame succes van onze klanten.

Het Bedrijf

De naam LinProfs is een acroniem voor “Linux Professionals.”  Het bedrijf is gespecialiseerd in de implementatie, het beheer en de monitoring van Linux, zoals CentOS, Ubuntu, Debian of Red Hat Enterprise Linux. Daarnaast is er erg veel kennis van andere Open Source producten en levert het bedrijf een complete set aan dienstverlening voor de volledige ondersteuning van de IT.

Locatie

Wij zijn gevestigd in Nieuwegein, met klanten door het hele land en in België. We hebben enterprise klanten zoals Philips Group Security, ABNAMRO, De Nationale Politie en het Ministerie van Binnenlandse Zaken, maar ook technologie instellingen zoals Wageningen Universiteit, Eurocontrol, Marin en de European Space Agency en SMB bedrijven zoals 999 Games, Verzameld Werk, New Heap en Doornvogel.

NL