Over LinProfs

LinProfs is opgericht in 2007 in Nederland. LinProfs bouwt en beheert Secure Open Hybrid Cloud Solutions voor lagere kosten, hoge beschikbaarheid en een veilige, snelle en wendbare infrastructuur.

Wij vinden dat applicaties overal moeten kunnen draaien. Het implementeren van een Open Cloud Strategie zal u in staat stellen om uw applicaties op meerdere platformen te draaien – van bare metal tot virtuele machines (VM’s), edge computing, private en/of public clouds – zonder dat u apps hoeft te herbouwen, mensen hoeft te herscholen of aparte omgevingen hoeft te onderhouden.

Daarom leveren wij best-in-breed oplossingen die altijd en overal kunnen draaien. De Open Hybrid Cloud is de aanbevolen strategie om een wendbaar applicatielandschap te leveren met de snelheid, stabiliteit en schaalbaarheid die nodig zijn voor digitale bedrijfstransformatie.

Missie

Onze missie om klanten de controle te geven over hun steeds veranderende IT-infrastructuur. Daarom richten onze oplossingen zich op Open-Source kosteneffectieve technologie om uw wendbaarheid en veiligheid te vergroten.

Het Bedrijf

LinProfs is uw partner voor Cyber Security en Cloud oplossingen. We zijn LinProfs begonnen als een acroniem voor “Linux Professionals”. We zijn geëvolueerd en hebben een Cyber Security Monitoring platform ontwikkeld om organisaties 24/7 een compleet overzicht te geven van de dreigingen binnen en buiten. Samenwerken met LinProfs beveiligt uw IT en stelt u in staat om klaar te zijn voor veranderingen en in control te blijven. Het bedrijf levert een compleet pakket IT-infrastructuurdiensten.

Locatie

Onze toegewijde consultants en engineers in Nederland en Spanje vergroten continu hun kennis en communicatieve vaardigheden, zodat zelfs de meest complexe vraagstukken kunnen worden uitgelegd, opgelost of geadviseerd. Bent u in controle over uw Cyber Security en Infrastructuur?

NL