Customers

Customer References

Stichting De Wederkerigheid

De medewerkers zijn allemaal zeer hoog opgeleid en zeer goed in het oplossen van problemen. Het serviceniveau is zeer hoog.

De mensen van Linprofs zijn goed in het geven van instructies aan de medewerkers van de Wederkerigheid, ook al zijn de medewerkers van de Wederkerigheid niet zo goed in ICT.

Altijd vriendelijk en proberen het niveau van leren en informatiebehoeften van hun klanten te bereiken. Linprofs is bereid mee te werken aan (AWS) oplossingen, die direct aansluiten bij de behoefte van de Wederkerigheid.

Denies Veldhuis, directeur.

Koninklijke Boom Uitgeverij

In de tijd (2019) dat Linprofs voor/met ons werkte, was het een middelgroot bedrijf, wat het mogelijk maakte om korte lijnen te hebben en snel te handelen. Vooral met incident tracking/solving kan dit erg hulpzaam zijn.

Ze zijn in staat om het hele (bedrijfs)plaatje te overzien en overstijgen daarmee hun kern-expertisegebied. Ze hebben ook een coöperatieve houding en zijn een proactieve partner als het gaat om het co-design en implementatie van – in ons geval – een IAM-oplossing.

Marc Wijma, IT-architect.

999 Games

We maken nu al meer dan 6 jaar met plezier gebruik van de diensten van Linprofs. Ze zijn een grote hulp geweest bij het begeleiden van de overgang naar een cloud-gebaseerde oplossing voor onze productie-omgeving.

We hebben zinvolle discussies en Linprofs heeft keer op keer bewezen met verbeteringen, oplossingen en adviezen te komen die waarde toevoegen voor ons bedrijf.

Ze hebben ook een zeer pro-actieve aanpak, wat een geweldige aanvulling is voor een bedrijf met een klein DevOps-team, zoals het onze.

NL