Onze kernwaarden

Wederzijds vertrouwen

LinProfs is ervan overtuigd dat duurzaam succes alleen bereikt kan worden als er sprake is van wederzijds vertrouwen. Wij voelen ons volledig verantwoordelijk voor de activiteiten die wij uitvoeren. Wij komen onze afspraken na, lossen problemen op en streven naar de perfecte oplossing.Aandacht

Wij hebben aandacht voor onze klanten en medewerkers. We zijn nieuwsgierig, luisteren naar wat de ander te zeggen heeft en zijn altijd geïnteresseerd in het verhaal erachter: Wat drijft onze klanten en medewerkers? Wat is jullie succes?


Een leven lang leren

LinProfs is een kennisintensief bedrijf. Dat betekent dat onze medewerkers voortdurend leren. Telkens nieuwe kennis opdoen en de nieuwste ontwikkelingen uitproberen, zodat we het juiste advies kunnen geven. Maar we leren ook elke keer van onze klanten. Wij willen onze klanten transparante keuzes bieden, zodat zij voor zichzelf de beste keuze kunnen maken.

Duurzaamheid

LinProfs biedt duurzame oplossingen. Stabiel, efficiënt, veilig. Maar met duurzaamheid bedoelen we ook een duurzame relatie met onze klanten en medewerkers. Wij geloven dat we alleen de beste oplossing kunnen bieden als we onze opdrachtgevers door en door kennen. En we kunnen alleen een goede werkgever zijn als we onze medewerkers door en door kennen.

NL