Cyber security

Beveiliging tegen cybercriminaliteit

monitoring

24/7 monitoring van de IT-infrastructuur

Open source

Makkelijk toepasbaar in diverse systemen

Inside-out

Controle binnen en buiten de onderneming

Integrated Cyber Defense
Anytime. Anywhere. Anyhow.

Monitoring Security. Mastering Risk.

De complete oplossing voor Cyber Security Monitoring met een actueel overzicht van de risico’s en kwetsbaarheden binnen een onderneming.

ACTUEEL OVERZICHT

OpenSIEM is de complete oplossing voor Cyber Security Monitoring. Het platform creëert een actueel overzicht van de risico’s en kwetsbaarheden binnen de organisatie door continue monitoring. Hierdoor blijf je als bedrijf in controle over de cybersecurity en bedreigingen.

INSIDE-OUT

OpenSIEM controleert niet alleen de externe bedreigingen, maar ook de interne bedreigingen. Er wordt gemonitord om gevaren in de IT infrastructuur te detecteren. Denk hierbij aan servers die niet up-to-date zijn of het aanklikken van phishing mails

FLEXIBEL INZETBAAR

OpenSIEM is modulair en schaalbaar ontworpen en kan flexibel worden ingezet op zowel on-prem, op een data-center als in de cloud. Hierdoor kunnen ook de laatste cybersecurity innovaties makkelijk en snel ingezet worden. 

OPEN SOURCE BASED

OpenSIEM is gebouwd op enterprise ready Open Source software van Red Hat en VMware-Carbon Black, onze wereldwijde leading Open Source partners, waardoor wij altijd beschikking hebben over de laatste technieken. 

Collaborators

Met de laatste technieken creëeren we een veilige digitale werkruimte.

NL