q

Mijn naam is Ramon Petri, stagiair bij LinProfs B.V. Ik studeer momenteel Technische informatica aan de hogeschool Utrecht. Ik zit in het derde jaar van de opleiding en mijn studie richt zich vooral op embedded systems, internet of things, microcontrollers en kunstmatige intelligentie.

De stage bij LinProfs heeft betrekking tot het Cyber Security Monitoring Platform OpenSIEM. Dit platform zal security operations center engineers waarschuwen, wanneer er digitale gebeurtenissen plaats vinden die het systeem als belangrijk ziet. Mijn stageopdracht is OpenSIEM uit breiden met fysieke beveiliging. Voor deze opdracht doe ik een onderzoek en realiseer ik de uitbreiding van OpenSIEM door middel van een proof of concept. Dit proof of concept moet LinProfs in de toekomst in staat stellen om, veel verschillende beveiligingssystemen te koppelen aan OpenSIEM. Zodat digitale en fysieke beveiliging in één pakket kan worden aangeboden aan klanten.

Comments are closed

EN